Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. συσκευάζοντας μηχανημάτων της Parris, ΕΠΕ ειδικεύεται στην παραγωγή μιας σειράς εξοπλισμού συσκευασίας όπως οι μηχανές πλήρωσης, οι μηχανές κάλυψης, οι μηχανές μαρκαρίσματος, οι γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανές στους τομείς των καθημερινής χημικών ουσιών, της ιατρικής, των χημικών ουσιών, και των τροφίμων.


Το Παρίσι είναι νέα επιχείρηση με μόνο 4 έτη. Το 2017, μερικοί ομοϊδεάτες νέοι θέλησαν να κάνουν κάτι σημαντικό ενώ ήταν νέοι, έτσι ίδρυσαν τη Parris από κοινού. Τις πρώτες μέρες της καθιέρωσης της επιχείρησης, ήμαστε όχι μόνο ενθουσιώδεις πωλητές, αλλά και επαγγελματικοί μηχανικών ηλεκτρολόγων μηχανικοί μηχανικών και.

 

Μετά από 4 έτη σκληρής δουλειάς, διοργανώνουμε τώρα ένα επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής και μια ομάδα εξωτερικού εμπορίου για να παρέχουμε σε κάθε πελάτη τον επαγγελματικότερο εξοπλισμό και τις υπηρεσίες.

 

Καλωσορίστε τους περισσότερους πελάτες και φίλους για να επιλέξετε τη Parris!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων γεμίζοντας μηχανών, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Πωλητής

Μάρκες : Parris

Αριθμός Υπαλλήλων : 1~20

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%